O tânără disperată să slăbească se luptă pentru viaţă

O tânără disperată să slăbească se luptă pentru viaţă

Tânăra este sub supraveghere medicală

O ieşeancă de 19 ani a ajuns la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" în urma unei supradoze cu medicamente pentru slăbit. Tânăra este o cunsumatoare pătimaşă a acestor pastile, ea slăbind cu ajutorul lor 30 de kilograme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Disperarea unei ieşence de a scăpa de surplusul de kilograme a băgat-o în spital în stare gravă în urma unei supradoze cu medicamente pentru slăbit. Tânăra a fost tratată în regim de urgenţă, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul.

Iaşi: O tânără a vrut să se sinucidă cu pastile pentru creşterea părului

Iaşi: Un septuagenar a ajuns la spital după ce a luat un pumn de Viagra

„Pacienta prezenta greţuri, vărsături, dureri abdominale şi i s-au făcut imediat spălături stomacale. Prognosticul este rezervat din cauza tipului şi dozelor de medicaţie ingerate", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" Iaşi.

Specialiştii recomandă ca în cazul unor cure de slăbire să se ceară şi o evaluare clinică, iar regimul alimentar să fie recomandat de un nutriţionist.      


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările