Disperare într-un spital din Iaşi. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la  etajul cinci al Institutului Cardiovascular

Disperare într-un spital din Iaşi. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la  etajul cinci al Institutului Cardiovascular

Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi FOTO Facebook IBCV

Un echipaj al Ambulanţei a intervenit luni, în jurul orei 16.30, după ce un apel a fost făcut de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 18.00 Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Iaşi au făcut mai multe precizări legate de acest caz. „Apelul la 112 s-a făcut la ora 16.47. Serviciul de Ambulanţă Iaşi a fost solicitat să intervină la Institutul de Cardiologie din Copou pentru o persoană căzută de la etajul 5. La locul solicitării s-a găsit un bărbat de 43 de ani, aflat în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare începute de personalul medical din secţia ATI a spitalului şi continuate de echipajul cu medic al Ambulanţei încă 20 de minute, dar fără rezultat pozitiv din cauza leziunilor suferite de pacient. S-a declarat decesul bărbatului“, a declarat Neculai Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iaşi.

UPDATE ORA 17.50 Martorii citaţi de Ziarul de Iaşi susţin că bărbatul era în perfuzii, iar la un moment dat şi le-a scos, s-a îndreptat spre geam şi s-a aruncat în gol.

UPDATE ORA 17.30 Medicii nu au putut face nimic în cazul bărbatului căzut de la înălţime în curtea institutului. Acesta a încetat din viaţă imediat după impactul cu solul. Era pacient al Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iaşi din Copou. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz. Din primele cercetări este vorba despre un pacient din Vaslui care era internat în institutul din Copou.

Ştirea iniţială
La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă cu medic, după ce la dispecerat a fost anunţat că o persoană a căzut de la etajul cinci al Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iaşi din Copou.

Echipajul SMURD nu s-a putut deplasa la solicitare, fiind într-o altă misiune.

Deocamdată nu se ştie dacă persoana căzută era pacient, dacă este un gest suicidar sau un accident şi care este starea victimei.

Vom reveni cu amănunte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările