O ieşeancă a încercat să se spânzure după ce a fost bătută de partenerul de viaţă. Femeia băuse ca să-şi înece supărarea

O ieşeancă a încercat să se spânzure după ce a fost bătută de partenerul de viaţă. Femeia băuse ca să-şi înece supărarea

FOTO P TV Oltenia

O femeie de 46 de ani din Iaşi, aflată în stare de ebrietate, a încercat să se spânzure după ce a fost bătută de partenerul de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a consumat alcool, femeia a început să se certe cu partenerul său, iar în timp discuţiei acesta a lovit-o. După ce a scăpat din mâinile bărbatului, aceasta s-a urcat în podul casei şi a încercat să se sinucidă cu un cablu. 

Femeia a fost găsit însă la timp şi a fost adusă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi cu răni în zona gâtului.

„Pacienta în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital cu o marcă semicirculată în jurul gâtului. După ce a fost stabilizată, am decis dirijarea pacientei către Spitalul de Neurochirurgie, pentru a primi tratamentul corespunzător”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

O altă ieşeancă a ajuns la spital tot din cauza unui conflict pe fondul consumului de alcool. Femeia în vârstă de 41 de ani, aflată în stare avansată de ebrietate, a fost bătută de cel de-al doilea soţ. Aceasta avea mai multe răni la faţa, mâini, picioare şi toraco-abdomimnal şi a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.  

Citiţi şi:

Un pacient intrat în sevraj din cauza alcoolului s-a aruncat de la fereastra Spitalului de Psihiatrie Socola

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: