O femeie din Iaşi este judecată pentru viol. Planul diabolic pus la cale de victima unei agresiuni sexuale

O femeie din Iaşi este judecată pentru viol. Planul diabolic pus la cale de victima unei agresiuni sexuale

Adolescenta, de 15 ani, a fost violată din răzbunare FOTO Adevărul

Pentru a se răzbuna pe un sătean care o violase în trecut, o ieşeancă a pus la cale un plan ieşit din comun. Împreună cu iubitul ei, femeia a decis s-o batjocorească pe fiica consăteanului. Concubinul a agresat-o sexual pe adolescentă în timp ce aceasta era inconştientă iar iubita sa a stat de pază la geam.

Grozăvia s-a petrecut în satul Dancu din judeţul Iaşi în vara anului 2011. Atunci, pentru a o păcăli pe victimă să vină în locuinţa sa, Anişoara Morariu i-a transmis adolescentei prin intermediul altor fete că tatăl său se află la ea în casă şi că vrea să-i ofere minorei nişte bani. Ajunsă în casa Anişoarei Moraru şi a concubinului acesteia Vasile Papuc, victima de 15 ani şi-a dat seama că fusese victima unei înscenări. Bărbatul a început atunci s-o lovească cu pumnii şi palmele peste faţă iar din cauza loviturilor minora a căzut în stare de inconştienţă. Vasile Papuc a pus-o pe pat, a dezbrăcat-o şi a batjocorit-o. În acelaşi timp, iubita sa Anişoara Moraru a stat de veghe la geam pentru ca nimeni să nu intre în casă.

După aproximativ un sfert de oră minora şi-a revenit în simţuri şi le-a cerut celor doi să meargă până la baie. A profitat de neatenţia lor şi a fugit înspre casă povestind prin ce a trecut rudelor. Explicaţia Anişoarei Moraru pentru fapta sa este una de-a dreptul incredibilă. Imediat după ce victima i-a păşit pragul, Moraru i-a zis minorei că tatăl ei a abuzat-o sexual în trecut şi că vrea să se răzbune.

Vasile Papuc a fost cercetat separat de către oamenii legii din Iaşi fiind condamnat în 2011 la opt ani de închisoare pentru viol. Anişoara Moraru a fost trimisă în judecată zilele trecute de către procurorii ieşeni fiind acuzată de complicitate la viol.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările