O femeie dezbrăcată şi plină de sânge a fost găsită moartă pe un câmp din Iaşi. Cine a făcut macabra descoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ieşeancă a făcut, vineri, o descoperire macabră în Iaşi, după ce a văzut corpul unei femei decedate pe un câmp din apropierea unui cartier ieşean. Femeia era dezbrăcată şi plină de sânge.

În cursul zilei de vineri, 3 ianuarie, o ieşeancă a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că a descoperit, pe un câmp din zona Cicoarei, Iaşi, trupul unei femei decedate. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11.20. 

Corpul femeii prezintă urme de violenţă, mai ales în zona genitală.

Cadavrul femeii, care ar avea în jur de 40-50 de ani, a fost ridicat de legişti pentru autopsie. 

„Astăzi, în jurul oreia 11.20, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie, despre faptul că, în apropierea unui câmp din municipiul Iaşi, a găsit o femeie decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde a fost identificat cadavrul unei femei, de aproximativ 40-50 ani. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat pentru „Adevărul” Ioana-Laura Bîlea, purtător de cuvânt în cadrul I.P.J. Iaşi.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Reprezentanţii insituţiei spun că încă nu se cunoaşte identitatea victimei. Criminaliştii fac cercetări. 

La momentul redactării acestei ştiri, anchetatorii se află în locul unde a fost găsit cadavrul şi fac cercetări. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite