O ieşeancă a încercat să se sinucidă, injectându-şi antigel în fese în ziua de Dragobete. Medicii încearcă să o salveze, dar sunt rezervaţi

O ieşeancă a încercat să se sinucidă, injectându-şi antigel în fese în ziua de Dragobete. Medicii încearcă să o salveze, dar sunt rezervaţi

FOTO Arhivă

O femeie singură a încercat să-şi ia viaţa de Dragobete intoxicându-se cu antigel. Femeia este internată în stare gravă, cu prognostic rezervat.

Ştiri pe aceeaşi temă

O ieşeancă de 35 de ani a ajuns pe 24 februarie la spital după ce a încercat să se sinucidă. De obicei, potrivit reprezentanţilor UPU, ieşenii care ajung intoxicaţi cu antigel la spital fie beau accidental substanţa, fie o beau în scop suicidar. 

Tânăra care a ajuns ieri în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi a preferat să-şi injecteze antigel în muşchii fesieri.
 
Astfel, ieşeanca a ajuns UPU intoxicată cu antigel şi cu zona în care şi-a făcut injecţia umflată. Pacienta le-a povestit medicilor că şi-ar fi cumpărat de la farmacie o injecţie şi că şi-ar fi injectat aproximativ 60 mililitri de substanţă. 
 
După ce a primit primele îngrijiri medicale în UPU, pacienta a fost transferată la Spitalul „C.I. Parhon“ în vederea dializării şi pentru primirea tratamentului corespunzător pentru insuficienţă renală. 
„O domnişoară de 35 de ani cu o tulburare depresivă accentuată a ajuns în UPU după o a doua tentativă de sinucidere. Prima dată a încercat să-şi facă rău înghiţind mai multe medicamente. Ieri, pacienta a ajuns la spital după ce şi-a injectat intramuscular antigel. Pacienta a declarat că şi-ar fi injectat 60 de mililitri de substanţă. Pentru tratamentul corespunzător insuficienţei renale, femeia a fost transferată la Spitalul «Dr.C.I. Parhon“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.
Pacienta a fost transferată în stare gravă, cu prognostic rezervat, au mai arătat medicii. Prima dată când a încercat să se sinucidă, pacienta a primit îngrijiri medicale tot în UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: