O ameninţare falsă cu bombă a lăsat un restaurant în pagubă. Clienţii au profitat şi au plecat fără să mai plătească

O ameninţare falsă cu bombă a lăsat un restaurant în pagubă. Clienţii au profitat şi au plecat fără să mai plătească

Restaurantul a fost evacuat pe timp de noapte din cauza unei false ameninţări cu bombă

O persoană necunoscută a sunat în noaptea de sâmbătă spre duminică anunţând că a amplasat o bombă într-un restaurant din Iaşi. Clienţii evacuaţi nu s-au mai întors pentru a-şi achita notele de plată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul care i-a pus pe jar pe reprezentanţii restaurantului a fost făcut în jurul miezului nopţii atunci când anonimul a spus că a pus o bombă într-un loc ascuns. Angajaţii localului au sunat la 112 iar o echipă de pirotehnişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi s-a deplasat la faţa locului.

Clienţii au fost evacuaţi însă după ce alarma s-a dovedit a fi falsă aceştia nu s-au mai întors pentru a-şi achita notele de plată, potrivit cotidianului Ziarul de Iaşi.. Ulterior, persoana necunoscută a sunat din nou anunţând despre aşa-zisa bombă plasată în incinta restaurantului.

”A fost o sesizare în acest sens. În urma verificărilor făcute la faţa locului, faptul nu s-a confirmat. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi pentru luarea măsurilor legale în acest caz”, a declarat Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al IPJ, pentru sursa citată.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Autorul atentatului cu bombă de la Iaşi: Am făcut-o ca să vină televiziunile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: