Noi descinderi la clanul Corduneanu. Fratele lui Costel, ridicat de Poliţie într-un dosar de şantaj

Noi descinderi la clanul Corduneanu. Fratele lui Costel,
ridicat de Poliţie într-un dosar de şantaj

Bogdan Corduneanu a fost ridicat de Poliţie FOTO Adevărul

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au descins în dimineaţa zileid e marţi, 12 noiembrie, la una dintre locuinţele familiei Corduneanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două persoane au fost ridicate de anchetatori şi duse la audieri. Printre acestea se află şi fratele lui Costel Corduneanu, Bogdănel. Alături de el este cercetat şi un alt interlop, pe nume Ştefan Iacob.

Conforma unor surse judiciare, cei doi ar fi suspectaţi de şantaj şi, la ora redactării acestei ştiri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi urmau să decidă dacă îi vor reţine pentru 24 de ore sau nu.

Descinderea vine cu trei zile înainte de pronunţarea definitivă din dosarul Cordunenilor, de la Curtea de Apel Cluj. În primă instanţă, Costel Corduneanu a primit 8 ani de închisoare şi urmează să afle săptămâna asta dacă sentinţa va rămâne sau nu definitivă.

Acţiunea vine la câteva după ce DIICOT l-a reţinut şi a obţinut arestarea preventivă a fiului lui Costel Corduneanu, Alex, care este acuzat de trafic de heroină.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: