Noi audieri în dosarul „regelui betoanelor“. Viceprimar chemat ca martor la DIICOT

Noi audieri în dosarul „regelui betoanelor“. Viceprimar chemat ca martor la DIICOT

Gabriel Harabagiu, viceprimar al Municipiului Iaşi   Foto Arhivă

Pe lângă viceprimarul municipiului Iaşi, Gabriel Harabagiu, la audierile în dosarul omului de afaceri Cristin Zămosteanu au mai fost chemaţi funcţionari ai Primăriei, care au atribuţii pe zona de urbanism.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Gabriel Harabagiu, viceprimar al municipiului Iaşi, a fost audiat de procurori în dosarul Zămosteanu. 

Acesta a ieşit de la DIICOT în jurul orei 16.30, după ce a fost chestionat de anchetatori pe tema unui schimb de terenuri din zona I.C. Brătianu.  


Viceprimarul Municipiului Iaşi, Gabriel Harabagiu, s-a prezentat, luni după-amiază, alături de avocata sa, la DIICOT, acolo unde a fost audiat ca martor în dosarul Zămosteanu. 

Alături de el au fost chemaţi la audieri şi membri ai Comisiei de urbanism. 

Unii dintre consilierii locali, membri ai Comisiei de urbanism, au fost chemaţi în calitate de martor la audieri. Potrivit Ziarului de Iaşi, în prezent, Comisia de urbanism a Consiliul Local Iaşi este formată din Paul Boişteanu (preşedinte, PSD), Marius Aur (secretar, PSD)  şi 7 membri simpli: Gabriel Harabagiu (viceprimar PSD), Vintilă Iordan (ALDE), Violeta Găburici (PMP), Gabriel Surdu (PSD), Tudor Dornean (PNL, Ciprian Bostan (PNL) şi Traian Ciobotaru (PSD). Unii dintre ei au confirmat că au fost citaţi în calitate de martor.
 
Omul de afaceri ieşean Cristin Zămosteanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile alături de doi angajaţi, Ovidiu Creţu şi Aura Pârvu, în urma unor percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul din dosar este de 12 milioane de euro. 
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările