Nebunia Black Friday, surprinsă într-un magazin Flanco din Iaşi. Majoritatea retailerilor au epuizat stocul de produse

Nebunia Black Friday, surprinsă într-un magazin Flanco din Iaşi. Majoritatea retailerilor au epuizat stocul de produse

Zeci de clienţi stau la coadă într-un magazin Flanco din Iaşi cu ocazia Black Friday Foto: Elena Pascariu

Televizoarele, plasmele şi electrocasnicele de dimensiuni mici sunt cele mai căutate produse de către ieşenii care iau parte la campania de reduceri promoţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu toate că magazinele din centrul oraşului nu au fost asaltate de clienţi, cum se aşteptau vânzătorii, marii retaileri au avut, în schimb, parte de aglomeraţie chiar începând cu dimineaţa zilei de vineri, 23 noiembrie.

Aproape de prânz, unul dintre magazinele cu tradiţie în comercializarea de produse electrice, electronice şi electrocasnice de pe Bulevardul Independenţei, E.M.I., era aproape gol. Doar doi clienţi, soţ şi soţie, veniseră în căutarea unui aragaz la preţuri accesibile.

În schimb, magazinele Flanco au devenit neîncăpătoare de la primele ore ale dimineţii. ”Am venit de la 11.00, stau de o oră aproape. Am căutat oferta mai ieftină şi acum stăm la coadă să achităm”, spune una dintre clientele pentru care Black Friday a însemnat oportunitatea ideală pentru a-şi achiziţiona o placă pentru întins părul, cu accesorii de ondulare şi un fier de călcat, ambele la preţuri reduse.

Cea mai mare aglomeraţie din magazinul Flanco era, în schimb, în dreptul departamentului de televizoare şi laptopuri. Reducerile pornesc de la 10%, procent suficient cât să îmbie, se pare, consumatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările