Motivul pentru care bărbatul din Iaşi şi-a băgat în gură o petardă aprinsă. Soţia şi fiii săi se aflau la doar câţiva metri de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia bărbatului din Iaşi care a murit după ce o petardă i-a explodat în gură spune că incidentul a avut loc în timp ce victima se afla acasă. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul s-ar fi sinucis după ce soţia sa i-a interzis să mai consume alcool.

Lică Anghel, de 50 de ani, era tatăl a cinci copiii şi locuia alături de nevastă într-un apartament din comuna ieşeană Belceşti. Bărbatul a petrecut prima zi de Crăciun cu mai multe rude, spre seară ajungând în stare de ebrietate şi fiind adus acasă de doi veri, au transmis surse din Poliţie.

Acasă, ar fi avut un conflict cu soţia, cei doi certându-se deoarece bărbatul voia să mai consume alcool, iar femeia s-ar fi împotrivit. În jurul orei 20.00, Lică Anghel se afla singur într-o cameră, în timp ce soţia şi fiii săi într-o încăpere alăturată a apartamentului.

Am auzit o bubuitură puternică. El a avut o petardă pe care a folosit-o când era singur. Nici noi şi nici medicii nu am mai avut ce face ca să îl salvăm”, a spus unul dintre fiii lui Anghel.

Petarda care i-a explodat în gură i-a cauzat răni extrem de grave la nivelul capului, medicii ajunşi la faţa locului fiind nevoiţi să constate decesul bărbatului. „La locul solicitării a fost trimisă ambulanţa cu medic de la Târgu Frumos, dar din păcate leziunile erau incompatibile cu viaţa, a precizat Diana Cimpoeşu, medic-şef al UPU SMURD Iaşi.

Cazul a fost preluat de Poliţie. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani din comuna Belceşti, fiind sub influenţa alcoolului s-a fi autoaccidentat cu un articol pirotehnic, ulterior fiind declarat decesul bărbatului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite