Motivul pentru care un bărbat şi-a spintecat nevasta cu cuţitul. Victima a fost ţinută captivă pentru a nu primi ajutor medical

Motivul pentru care un bărbat şi-a spintecat nevasta cu cuţitul. Victima a fost ţinută captivă pentru a nu primi ajutor medical

Aici a avut loc agresiunea

Judecătorii din Iaşi au condamnat la cinci ani de închisoare un bărbat de 43 de ani, din comuna Mogoşeşti, care a fost găsit vinovat de tentative la omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Gheorghiu şi-a înjunghia brutal soţia după care a împiedicat-o să ceară ajutor medical, doar norocul făcând ca femeia să supravieţuiască. Agresiunea a avut loc pe 17 decembrie 2018, când Mihai Gheorghiu s-a trezit, la ora 5.00, pentru a pleca la serviciu.

Ieşeanul a observat că din portofelul personal i-ar fi lipsit nişte bani, cerând explicaţii în acest sens soţiei sale. Cei doi au început să se certe, motiv pentru care femeia a încercat să iasă din încăpere.

Nu a apucat deoarece Mihai Gheorghiu a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, pe care l-a înfipt de patru ori în spatele soţiei sale, una dintre lovituri atingând ficatul.„Ţipetele victimei au fost auzite de sora inculpatului, care a intervenit în sprijinul cumnatei sale. Deşi starea de sănătate a victimei se înrăutăţea progresiv şi avea hemoragii puternice, inculpatul a permis surorii sale să solicite ajutor medical în jurul orei 8.00“, au precizat procurorii.

Victima a su­pra­vieţuit agresiunii după ce a fost operate, însă a rămas cu sechele pe viaţă. Sentinţa de condamnare a lui Gheorghiu nu este definitivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: