Monstrul din Şipote: şi-a violat fiica vitregă în poiată

Monstrul din Şipote: şi-a violat fiica vitregă în poiată

Tânăra a reclamat că ar fi fost violată Foto: Arhivă

Procurorii l-au trimis în judecată pe Ionuţ Cătălin Butnaru (27 de ani) din Şipote după ce a fost acuzat că şi-a violat de patru ori fiica vitregă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coşmarul copilei de numai 13 ani din localitatea ieşeană Şipote s-a întins pe parcursul unei săptămâni, în perioada 9-17 martie 2011. Aceasta a fost abuzată de tatăl vitreg de patru ori.

Bărbatul, cunoscut ca fiind consummator de băuturi alcoolice, lucra cu ziua, iar în seara de 9 martie 2011, individu şi-a bătut concubina, iar la ora 2.00 a dezbrăcat-o şi a scos-o din casă împreună cu minora de 13 ani.

Le-a dus la un iaz din apropierea casei şi le-a ameninţat că le va omorî. După ce s-a calmat, bărbatul a dus-o pe femeie în casă, iar pe copilă a târât-o într-o poiată din apropierea locuinţei şi a încercat să o violeze.

Din cauză că fata nu era suficient dezvoltată, bărbatul doar a mimat actul sexual. De ruşine, copila i-a ascuns mamei sale cele întâmplate în poiată cu tatăl vitreg.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Copilă de 13 ani sechestrată şi abuzată de un consătean

Procurorii au menţionat că bărbatul a făcut un nou scandal pe 16 martie, când întors de la muncă, de la ora 2.00 până la 5.00, Butnaru le-a certat pe cele două pe fondul unei crize de gelozie.

Dimineaţa, când s-a trezit, temâdnu-se că fata l-ar putea da în vileag i-a interzis copilei să mai meargă la şcoală şi a trimis-o să-I cumpere băutură. În jurul orei 11.00, Butnaru a pus din nou ochii pe copilă şi pentru a scăpa de concubină a bătut-o până a determinat-o să plece de acasă. A încercat din nou să abuzeze de copilă, fără succes. Întoarsă după fată, mama a întrebat-o pe cea mică la geam dacă a fost agresată sexual de tată, iar când minora a confirmat, femeia a plecat după ajutor în sat.

12 ani de închisoare pentru că şi-a violat nepoata

Elevă de 13 ani atrasă în pat cu promisiunea că va primi verighetă

În tot acest timp însă, Butnaru a repetat actul sexual în poiată, după care s-a întors în casă şi a obligat-o pe fată să întreţină un raport sexual cu el. Întoarsă cu ajutoare, un agent de poliţie şi asistentul social din Şipote, mama a reuşit să-şi salveze fata din mâinile concubinului.

La audieri, Butnarul şi-a recunoscut faptele, le-a pus pe seama consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a precizat că regretă cele întâmplate.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările