Momentul teribil în care o fetiţă de 13 ani a fost lovită de locomotiva unui tren, într-o gară din Moldova VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a traversat neregulamentar calea ferată dintr-o gară din Bacău şi a fost lovită de o locomotivă. 

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar pe imagini se observă cum fetiţa sare un gard despărţitor, iar apoi, fără să se asigure, încearcă să traverseze calea ferată, deşi locomotiva era la doar câţiva metri. 

„În acest moment, copilul este detubat, stabil, conştient, cooperant, stabil hemodinamic. Din fericire, prima intervenţie chirurgicală efectuată aseară de revascularizare a membrului inferior stâng amputat a fost cu succes”, a transmis Sidonia Susanu, medic chirurg la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. 

"La data de 25 Ianuarie a.c, poliţiştii Postului de Poliţie T.F Bacău, în timp ce desfăşurau activităţi specifice la peronul staţiei CFR Bacău, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, o locomotivă izolată, aflată în mers, a surprins şi accidentat o tânără care traversa calea ferată. Poliţiştii au stabilit că, o minoră de 13 ani, din Bacău ar fi traversat liniile de cale ferată trecând prin trenul oprit la linia II, după care ar fi escaladat gardul despărţitor al celor două linii şi fără să se asigure, ar fi sărit în gabaritul liniei I, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de locomotivă. La faţa locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat tinerei îngrijiri medicale şi au transportat-o la spital. Ulterior, a fost transportată cu un elicopter la o unitate medicală din Iaşi", a transmis IPJ Bacău. 

Imagini cu impact emoţional

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Decizie neaşteptată a unuia dintre cei mai de succes antreprenori români. Renunţă la business pentru un post de bugetar

Dan Dungaciu: Don’t look up! Nu va fi nicio invazie în Ucraina

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite