Moartea unei fetiţe de 8 ani lovită cu maşina când se plimba cu bicicleta: şoferul fugar, condamnat cu suspendare

Moartea unei fetiţe de 8 ani lovită cu maşina când se plimba cu bicicleta: şoferul fugar, condamnat cu suspendare

Fetiţa a murit în urma accidentului FOTO Arhivă personală

Curtea de Apel Iaşi a condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare un bărbat de 62 de ani, din judeţul Iaşi, care a fost judecat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorel Bulai şi-a aflat sentinţa în libertate, după ce în timpul procesului a fost plasat în arest la domiciliu. El este grav bolnav şi, în timpul unuia dintre termene, şi-a cerut iertare de la părinţii victimei pentru accidentul pe care l-a comis.

Sentinţa magistraţilor ieşeni este definitivă şi este mai blândă decât cea a primei instanţe, care stabilise 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare pentru bărbat. De menţionat că atât părinţii victimei cât şi firma de asigurări şi-au retras apelurile. 

“Mă bucură mult această soluţie a Curţii de Apel Iaşi deoarece nu se justifică o soluţie de condamnare cu executare efectivă, bineînteles, în asentiment cu cei care au cunoştinţă de particularităţile deosebite ale dosarului”, a declarat avocatul Cristian Curcă, apărătorul lui Bulai.

Conform motivării primei instanţe, Bulai a provocat un accident rutier în urma căruia o fetiţă de 8 ani a murit. Judecătorii au stabilit că el nu a fost responsabil 100% de producerea accidentului mortal şI au considerat că o culpă în proporţie de 40% aparţine victimei. 

Tragicul accident a avut loc pe 4 septembrie 2019, atunci când Bulai conducea o maşină în Mânzăteşti şi a lovit din spate bicicleta cu care se deplasa fetiţa, pe marginea drumului.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: