Misterul crimei din Dalas. Anchetă de amploare la Iaşi după ce o femeie a fost găsită dezbrăcată pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost găsită moartă, pe un câmp FOTO Ziarul de Iaşi
Femeia a fost găsită moartă, pe un câmp FOTO Ziarul de Iaşi

Anchetatorii ieşeni nu au aflat încă identitatea femeii care a fost găsită moartă vineri, 3 ianuarie 2020, pe un câmp din Iaşi. Ei bănuiesc că ar putea fi vorba de o femeie căsătorită, deoarece aceasta avea la deget o verighetă.

Investigaţia de omor este instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, care până la ora redactării acestei ştiri nu a oferit date oficiale despre caz. 

Surse judiciare au precizat că, până sâmbătă dimineaţă, 4 ianuarie, identitatea femeii nu fusese încă descoperită, nefiind date certe nici cu privire la condiţiile în care aceasta a murit. 

Suspiciunile de omor sunt întărite de faptul că pe trupul femeii au fost descoperite urme de violenţă. Există suspiciunea, de asemenea, că victima ar fi putut fi violată, mai ales că aceasta avea urme de violenţă în zona genitală şi că a fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos. 

Potrivit surselor, o canadiană şi pantalonii victimei au fost găsite în apropierea sa. Ar fi vorba de o femeie de 40-45 de ani, care nu pare a fi, la prima vedere, om la străzii. 

Anchetatorii aşteptau, sâmbătă dimineaţă, rezultatele examenului de necropsie efectuat de către Institutul de Medicină Legală din Iaşi. Acestea ar putea demonstra eventualul viol, dar ar putea furniza anchetatorilor şi probe biologice despre criminal. 


Femeia necunoscută a fost găsită moartă pe un câmp dintr-un cartier denumit la Iaşi Dalas, locuit în preponderenţă de persoane sărace. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite