Misterioasa moarte a unei tinere de 20 de ani. Fata a lăsat un bilet de adio cutremurător: „Ramona vă iubeşte”

Misterioasa moarte a unei tinere de 20 de ani. Fata a lăsat
un bilet de adio cutremurător: „Ramona vă iubeşte”

Tînăra a înghiţit un pumn de pastile FOTO Arhivă

Ramona Elena Palade, o tânără de 20 de ani din localitatea Glodenii Gândului, judeţul Iaşi, a murit în cursul zilei de marţi, 26 martie, după ce a ingerat medicamente cu băuturi alcoolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra locuia alături de concubinul ei, în casa părinţilor acestui. Iubitul a fost cel care a găsit-o în stare de inconştienţă după ce, conform unui bilet găsit lângă ea, a băut tărie cu pastile. 

Tatăl concubinului victimei a fost cel care a sunat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă. Ramona a primit îngrjiri la faţa locului iar medici au preluat-o cu Ambulanţa pentru a o transporta la spital.

În drum spre spital, tânăra a murit iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Potrivit unor surse, anchetatorii au găsit un bilet de adio pe care victima a scris: „Ramona vă iubeşte! Dacă ajung la spital, iertaţi-mă. Am baut 3 pumni de pastile cu tarie”.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi în acest caz fiind deschis un dosar penal de ucidere din culpă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: