Minore angajate să facă filme pentru adulţi. Bărbatul care le promitea luna de pe cer voia să fie „tutore”

Minore angajate să facă filme pentru adulţi. Bărbatul care le promitea luna de pe cer voia să fie „tutore”

FOTO: ziaruldeiasi.ro

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, acuzat că a angajat mai multe minore din Iaşi, pentru a face filme pentru adulţi.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au desfăşurat cercetări într-un caz de pornografie infantilă.
 
Astfel, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, la două  imobile în care locuieşte, respectiv îşi desfăşoară activitatea profesională un bărbat, de 51 de ani, bănuit de comiterea faptei.
 
În perioada 2019 – 2021, bărbatul ar fi angajat, fără forme legale, trei minore, iar uneia dintre acestea i-ar fi propus să producă materiale cu caracter sexual explicit.
 
De asemenea, acesta ar fi promis celor două minore instituţionalizate că le va sprijini financiar, dacă vor accepta să le fie „tutore”.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe sisteme informatice.
 
Pe numele bărbatului, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, acesta fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, pentru audieri.
 
În urma administrării probatoriului, acesta a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările continuă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările