Minoră bătută cu spini şi forţată să se prostitueze. Adolescenta şi-a tăiat venele după ce a făcut sex cu sute de bărbaţi

Minoră bătută cu spini şi forţată să se prostitueze. Adolescenta şi-a tăiat venele după ce a făcut sex cu sute de bărbaţi

Daniel Ambrozie (19 ani) a fost arestat

Caz cutremurător ajuns pe masa judecătorilor din Iaşi. Magistraţii vor judeca faptele a trei bărbaţi, doi fraţi şi tatăl lor, acuzaţi că au determinat o minoră de 17 ani încerce să îşi pună capăt zilelor, după ce au obligat-o să se prostitueze. Daniel jr., Daniel şi Alin Ambrozie se află în prezent în arest şi sunt acuzaţi de fapte de proxenetism.

În procesul lor vor fi audiate trei victime, două dintre acestea minore. Printre ele se numără şi Georgiana, care la începutul acestui an, timp de două luni, a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu sute de bărbaţi, în special şoferi de TIR, racolaţi într-o parcare din apropiere de municipiul Roman. Georgiana a fost abordată la începutul acestui an de Daniel Ambrozie, cu care fusese coleg de şcoală. După câteva zile, Daniel a invitat-o pe minoră la el acasă, unde a sechestrat-o timp de două luni. În prima zi „la stradă“, Georgiana a avut trei clienţi, toţi banii ajungând la familia Ambrozie. Ulterior, fata avut, în medie, câte 5 clienţi pe zi, tariful perceput fiind de 200 de lei pe oră.

Proxeneţii aveau montate camere video pe o maşină parcată lângă prostituate, astfel încât acestea erau supravegheate, şi nu puteau fugi. Când a vrut să fugă din imobilul familiei Ambrozie, alături de o altă tânără, Georgiana a fost prinsă şi bătută cu o creangă plină cu spini.

„Persoana vătămată a discutat cu Diana în legătură cu ceea ce făceau şi au decis să fugă împreună. Nu îşi mai doreau să continue practicarea prostituţiei. La un interval de circa două săptămâni în care au practicat prostituţia, a ieşit pe poartă împreună cu Diana dorind să ajungă la domiciliul său. Ambrozie Daniel-fiul le-a văzut, le-a luat de păr pe amândouă. Au fost duse în casă de către acesta, care le-a legat cu o sfoară de mâini şi de picioare de pat şi a adus un băţ cu spini de afară şi a lovit-o cu el în zona corpului. În momentul în care Daniel a văzut că persoana vătămată începuse să sângereze, a dezlegat-o şi a dus-o în baie pentru a se spăla”, au precizat procurorii.

În luna martie, fata a vrut să îşi taie venele, însă nu a putut merge până la capăt. Câteva zile mai târziu acelui eveniment, pentru că avea faţa schimonosită de la bătăile primite, a primit acceptul proxeneţilor să rămână acasă pentru o zi şi a reuşit să fugă. Ulterior, ea a povestit prin ce a trecut procurorilor de la DIICOT. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: