Militar iertat după ce şi-a ameninţat şi hărţuit fosta nevastă. Ce pedeapsă simbolică a primit

Militar iertat după ce şi-a ameninţat şi hărţuit fosta
nevastă. Ce pedeapsă simbolică a primit

Militarul a fost gsit vinovat, însă a scăpat de condamnarea efectivă

Un angajat al Armatei din Focşani a primit o pedeapsă de doar 8 luni şi 20 de zile de închisoare cu amânare după ce şi-a terorizat fosta nevastă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciprian Adam a fost judecat de Tribunalul Militar din Iaşi pentru infracţiunile de hărţuire şi ameninţare. Militarul a recunoscut faptele penale şi a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii militari. Documentul a fost confirmat, ulterior, şi de instanţă.

Potrivit sentinţei judecătoreşti, Adam şi-a fi ameninţat şi hărţuit fosta soşie înceăând cu data de 21 februarie 2018. Concret, militarul o bombarda pe fosta sa consoartă cu mesaje telefonic şi o urmărea, ceea ce i-a creat o stare de temere femeii, potrivit judecătorilor.

Magistraţii au mai arătat că divorţul dintre militar şi fosta sa nevastă s-a realizat amiabil, la notar. Pentru că pedeapsa sa a fost amânată, militarul nu îşi va pierde locul de muncă deoarece amânarea pedeapsei nu are efecte asupra cazierului. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: