Metoda de fineţe prin care trei basarabeni au vrut să intre cu 10 kilograme de canabis în România. Autorităţile i-au prins în vamă

Metoda de fineţe prin care trei basarabeni au vrut să intre
cu 10 kilograme de canabis în România. Autorităţile i-au prins în vamă

Drogurile erau puse în pungi vodate FOTO DIICOT

Trei cetăţeni din Republica Moldova au fost arestaţi la Iaşi pentru trafic de droguri după ce au încercat să intre în ţara noastră cu aproximativ 10 kilograme de canabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Neniţă, Corin Tîltu şi Grigore Lerner au fost arestaţi duminică, 2 februarie, urmare a unei decizii luată de Tribunalul Iaşi. Potrivit DIICOT Iaşi, Neniţă a fost identificat cu o zi înainte, la Punctul de Trecere al Frontierei de la Sculeni, având ascunse în maşină 47 de pungti vidate, de câte 200 de grame fiecare, ce conţineau canabis.

Stupefiantele îi fuseseră oferite lui Neniţă de Tîltu şi Lerner, care au fost şi identificaţi, într-o altă maşină, în municipiul Iaşi. Pentru a intra cu ele în ţară, traficanţii au băgat pungile vidate în rezervorul maşinii.  

„Cu ocazia percheziţiei efectuate asupra autoturismului acestora a fost descoperit un aparat de vidat, precum şi un cântar de precizie,  care, în urma analizelor de laborator, s-a pus în evidenţă că prezintă urme de Tetrahidrocannabinol (THC), compus psihotrop biosintetizat de planta Cannabis”, au precizat reprezentanţii DIICOT. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: