Mesajul unui sinucigaş: „Adio“, scris pe fereastra casei. O vecină a sunat la 112 speriată de ameninţările bărbatului

Mesajul unui sinucigaş: „Adio“, scris pe fereastra casei. O vecină a sunat la 112 speriată de ameninţările bărbatului

FOTO Arhivă

Un bărbat abia revenit de la muncă din străinătate şi-a ameninţat vecinii că se sinucide şi apoi a încercat să pună în aplicare ideea. Victima a fost internată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat revenit în ţară de câteva zile şi-a speriat vecinii ameninţându-i că se sinucide.
 
Marţi, 08 august, o femeie care locuieşte lângă casa bărbatului a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj medical întrucât a văzut că pe fereastra vecinului scrie „Adio!”. Asistentul medical de pe echipajul SAJ Iaşi care s-a deplasat la locuinţa bărbatului, în localitatea ieşeană Perieni, comuna Probota, l-a găsit pe acesta în comă, înconjurat de ambalaje de medicamente.
 
În preajma bărbatului, echipajul medical a găsit şi o sârmă cu care acesta a încercat să se spânzure. Potrivit medicilor, bărbatul a înghiţit zeci de pastile de Carbamazepină, Xanax şi Extravel. La casa bărbatului s-a deplasat, ulterior, şi un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD Iaşi care a transportat victim intubată şi ventilată mecanic în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. 
 
„Bărbatul în vârstă de 45 de ani a ameninţat că se sinucide. Vecina care a făcut solicitarea pentru ambulanţă a declarat că bărbatul, recent revenit din străinătate, a scris pe fereastră «Adio!». Pacientul  a fost găsit comatos de echipajul SAJ, înconjurat de blistere de medicamente, cu o sârmă lângă el şi marcă traumatică la nivelul gâtului. Bărbatul a fost preluat de SMURD, intubat şi ventilat mecanic, şi transportat în UPU”, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi. 
 
Pacientul a rămas internat în secţia clinică de toxicologie a unităţii medicale.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările