Mesajul familiei după localizarea trupurilor a doi dintre cei trei turişti dispăruţi în Făgăraş: „Va îmbrăţişăm, acolo unde sunteţi“

Mesajul familiei după localizarea trupurilor a doi dintre cei trei turişti dispăruţi în Făgăraş: „Va îmbrăţişăm, acolo unde sunteţi“

Octavian alături de tatăl său, Petru, într-o încercare din decembrie de a urca spre Moldoveanu FOTO Facebook

Amelia Sandu-Andrieş a postat aseară două mesaje despre localizarea trupurilor fiului şi soţului ei, Octavian şi Petru. Cei doi, împreună cu Constantin Fărtăieş, erau daţi dispăruţi de mai multe zile după ce au pornit într-o tură în Munţii Făgăraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieşeanca a scris marţi seară pe contul său de socializare: „Trupul lui Octavian a fost localizat din elicopter. Mulţumesc, copil vesel, pentru aceşti 18 ani. Am fost cea mai împlinită mamă. Domnul să ne lumineze să umblăm, aşa, pe întuneric. Şi acum, ca şi la plecare, îţi repet: ai grijă, te iubesc. Mami“.

Aceasta a postat un mesaj şi despre soţul ei, al cărui trup a fost de asemenea localizat în cursul zilei de ieri: „Petru, Octavian. Octavian, Petru. Şi trupul lui a fost localizat între timp. Un om blând, care a iubit munţii şi ne-a iubit pe noi. Aici am fost fericiţi toţi trei, la prima creastă de Fagaraş a lui Octavian. Vă îmbraţişăm, acolo unde sunteţi“.

 

Amelia, care este profesoară în Iaşi, a însoţit postarea şi de o fotografie din perioada în care Octavian a ajuns prima dată în Munţii Făgăraş.

Potrivit autorităţilor operaţiunea de recuperare a trupurilor va fi reluată astăzi.

Cei doi alpinişti plecaseră împreună cu un alt prieten, Constantin Fărtăieş (foto), într-o expediţie de 10 zile în Munţii Făgăraş. Toţi trei erau pasionaţi de munte şi mergeau frecvent în expediţii împreună. Constantin Fârtăieş, zis Titi, lucra la Cercul Militar Iaşi. 

De săptămâna trecută s-a pierdut legătura cu ei, iar salvamontiştii au început căutările imediat ce vremea a permis ridicarea elicopterului.

Citeşte şi:

Mama tânărului de 18 ani dispărut în Munţii Făgăraş: „Fiul meu mi-a comunicat asupra condiţiilor meteo dure, fără să se «plâng㻓

Turişti dispăruţi de câteva zile, căutaţi în Munţii Făgăraş. Trei trupuri nemişcate au fost observate din elicopter în zone greu accesibile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările