Mesajul de adio al unei studente care s-a legat la ochi şi a sărit de la etajul III. „Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu”

Mesajul de adio al unei studente care s-a legat la ochi şi a
sărit de la etajul III. „Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu”

Studenta a rămas cu răni grave după ce a sărit de la etajul III al acestei clădiri FOTO Ziarul de Iasi-Studenti pe net

O tânără de 22 de ani de la Facultatea de Biologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi riscă să rămână paralizată după ce s-a aruncat de la etajul III al unui cămin studenţesc, în tentativa de a se sinucide. Fata a lăsat şi un bilet de adio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra este studentă în primul an de master şi era cazată în Căminul C 6 al Universităţiii „Alexandru Ioan Cuza”. În seara zilei de 1 martie, fata s-a aruncat de la etajul III al căminului, în urma impactului suferind traumatisme grave la coloană şi un picior.

Victima a fost găsită de medici inconştientă şi legată la ochi cu o eşarfă. Deşi în primă fază s-a luat în calcul varianta unui joc, după ce au găsit un aparent bilet de adio reprezentanţii universităţii şi-au dat seama că ar putea fi vorba de un tentativă de suicid.

Potrivit „Ziarului de Iaşi”, în seara de 1 martie, fata s-a întors în camera sa de cămin, în care se afla singură în acel moment. Cu un bilet de adio în geantă, tânăra a mers în baia de la etajul IV pentru a se arunca, însă acolo erau mai multe tinere aşa că studenta a renunţat şi a mers la etajul inferior.

Nu a mai luat cu ea şi geanta în care se afla biletul, bunul fiind găsit de alte studente, după ce victima s-a aruncat de la etaj. În biletul de adio ajuns la reprezentanţiii universităţii, potrivit sursei citate, tânăra ar fi mulţumit mai multor persoane apropiate, printre care rude şi iubitului ei, dar ar fi menţionat şi că sunt„oameni pentru care nu am niciun respect şi îi urăsc“. 

„Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu, toată viaţa mea a fost numai coşmar, numai durere“, ar mai fi scris fata, conform Ziarul de Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: