Mesajul macabru primit de cumnata tinerei ucise într-un hotel din Italia: „Am ucis-o“. Criminalul şi-a pozat iubita într-o baltă de sânge

Mesajul macabru primit de cumnata tinerei ucise într-un hotel din Italia: „Am ucis-o“. Criminalul şi-a pozat iubita într-o baltă de sânge

Ofelia Bontoiu FOTO Facebook

Tânărul Daniel Barbu a fotografia cadavrul iubitei sale şi a trimis apoi poza surorii sale, însoţită de mesajul “am ucis-o!”

Ştiri pe aceeaşi temă

Cotidianul online Tutti Oggi Umbria notează că Daniel Barbu ar fi realizat poza explicită cu trupul iubitei sale cu un telefon mobil. Ulterior, a trimis imaginea surorii sale cu mesajul “Am ucis-o”.

De acolo, mai notează cotidianul italian, vestea a ajuns la un frate de-al Ofeliei, Ovidiu, care a mers la hotelul în care se aflau cei doi iubiţi şi, împreună cu administratorul, a descoperit tragedia.

Anchetatorii au stabilit că Ofelia plecase iniţial din camera în care se afla iubitul ei, însă a luat decizia, din motive necunoscute, de a se întoarce.

Bărbatul o aştepta şi a înjunghiat-o puternic în zona gâtului. Ulterior a încercat să se sinucidă, cu aceeaşi armă, însă a fost salvat.

Cotidianul citat mai notează că cei doi tineri se certau foarte des şi că nu de puţine ori Daniel Barbu o lovea pe iubita sa. Recent, Ofelia ar fi fost lovită de Barbu însă a refuzat să înainteze plângere.

Ofelia Bontoiu este din Bacău şi s-a născut pe 30 octombrie 1986. Se afla în Italia din septembrie 2008, alături de cei doi părinţi şi fratele său. Recent, se angajase ca bonă la o familie din oraşul Gualdo Tadino.

Iubitul ei, cu care se ştia din copilărie, se afla în străinătate din 2007 şi a lucrat ca dulgher şi zidar. După ce a rămas fără serviciu, a plecat în Anglia. Se pare că motivul crimei ar fi fost faptul că bărbatul a încercat să o determine pe Ofelia să meargă cu el în Anglia însă aceasta a refuzat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: