Mercedes de colecţie, oferit de un preot la tombolă. Se înscriu cei care fac donaţii pentru copii isteţi din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preotul Dan Damaschin  FOTO Facebook/Dan Damaschin
Preotul Dan Damaschin  FOTO Facebook/Dan Damaschin

Persoanele care donează 250 de lei pentru un copil isteţ, care începe curând un nou an şcolar, pot intra în tombola al cărei mare premiu este un Mercedes.

Părintele Dan Damaschin, preot misionar la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iaşi şi preşedinte al Asociaţiei „Glasul Vieţii”, are o surpriză pentru cei care îi sunt alături în demersul său de a-i ajuta pe copiii din familii sărmane. 

„Avem o veste de mare... viteză pentru cei cu inima mare cât limuzina din poză: puteţi câştiga această superbă maşină germană”, a postat pe Facebook preotul Dan Damaschin. 

Potrivit acestuia, persoanele care vor dona până pe 12 septembrie suma de 250 de lei pot intra în tombola al cărei mare premiu este o maşină marca Mercedes. Banii vor merge către un copil isteţ, care începe curând un nou an şcolar. 

„Donaţi 250 de lei ca să conducem un copil isteţ pentru noul an şcolar şi intraţi în tombola al cărei mare premiu este acest automobil Mercedes de colecţie. 

Pe 12 septembrie 2021, mai spre seară, când toţi şcolarii mei s-au liniştit pentru şcoală, va avea loc marea extragere a câştigătorului şi toţi cei care au contribuit la alcătuirea pacheţelelor au şansa de a scoate Mercedesul singuratic afară din parcarea noastră”, a mai scris părintele Dan Damaschin. 

Maşina este primită de la o familie cu suflet mare. „Mai întâi datorită familiei minunate şi mari a doamnei  Elena, care nu mai încăpea în ea. De la ea, cu Romfurul moca până la noi (să vă ţină Domnul sănătoşi, transportatori buni!)”, a menţionat preotul Dan Damaschin. 

Asociaţia preotului din Iaşi are sub umbrelă 9.000 de copii, care aşteaptă cu sufletul la gură un pachet cu hăinuţe şi toate cele trebuincioase, odată cu începerea şcolii. 

În final, părintele subliniază că ar fi vrut să se plimbe şi el cu maşina, dar nu cu manele sau ceas de firmă la mână. 

„Aş fi vrut să mă plimb şi eu puţin prin târg, dar fără ceas Rolex turcesc la mână, fără o casetă cu manele pe cinste şi fără geamul deschis pentru că dopurile de vată din urechi imediat se pot pierde în felul ăsta, serios, n-are nici un farmec”, a conchis preotul din Iaşi. 

Se poate dona prin transfer bancar:

BANCA TRANSILVANIA: RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

BANCA TRANSILVANIA: COD SWIFT: BTRLRO 22

BANCA TRANSILVANIA: RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

BANCA TRANSILVANIA: RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sfatul unui respectabil CEO pentru membrii coaliţiei dezbinate: Team-building în 7 locuri din România pentru a înţelege adevăratele probleme ale ţării

Exclusiv. Ce firmă a câştigat licitaţia pentru cel mai dificil tronson al autostrăzii Sibiu-Piteşti

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite