Megalicitaţie pentru deszăpezire pe drumurile din Moldova. Află valoarea contractului pus la bătaie

Megalicitaţie pentru deszăpezire pe drumurile din Moldova. Află valoarea contractului pus la bătaie

Avizierele primăriilor sunt pline de anunţuri de licitaţii organizate de bănci pentru bunurile rău-platnicilor executate silit

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a scos la licitaţie contractul pentru asigurarea deszăpezirii pe drumurile din Suceava, Piatra Neamţ, Galaţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valaorea lucrărilor este estimată la 29,4 milioane de lei, fără TVA. Astfel, pentru deszăpezirea drumurilor din Piatra Neamţ s-a estimat un cost de 11,5 milioane de lei, pentru cele din Suceava, 7 milioane de lei, la Câmpulung Moldovenesc s-ar cheltui în jur de 6 milioane, iar la Galaţi, 4,7 milioane de lei.

Ceaţă la Ministerul Transporturilor în legătură cu Autostrada Iaşi-Târgu Mureş

"Licitaţia este făcută prin CNADNR. În celelalte secţii din Moldova există un contract multianual cu UMB Spedition care expiră în martie 2013", a spus Dănuţ Pilă, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi. Contractul va fi valabil cinci luni, doar în iarna 2012-2013, iar licitaţia va avea loc pe 27 septembrie.

FOTOGALERIE Eveniment istoric la Iaşi! Centura oraşului a fost deschisă traficului. Vezi cum au decurs ultimele teste ale inginerilor!  VIDEO

Potrivit contractelor atribuite în februarire 2009 firmei UMB Spedition controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, valoarea iniţială a lucrărilor erau pentru drumurile din:

-Bacău- 86 milioane de lei, fără TVA;
-Bârlad- 76 milioane de lei, fără TVA;
-Botoşani- 71 milioane de lei, fără TVA;
-Câmpulung Moldovenesc- 43,9 milioane de lei, fără TVA;
-Focşani- 118 milioane de lei, fără TVA;
-Galaţi- 38,5 milioane de lei, fără TVA;
-Iaşi-72,7 milioane de lei, fără TVA;
-Neamţ- 206 milioane de lei, fără TVA;
-Suceava- 50 milioane de lei, fără TVA.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările