Medic cu faţa spartă după ce a fost lovit de un boxer, în faţa universităţii. Motivul pueril invocat de huliganul cu muşchi

Medic cu faţa spartă după ce a fost lovit de un boxer, în faţa universităţii. Motivul pueril invocat de huliganul cu muşchi

Medicul a fost lovit violent de Iulian Cosmei FOTO Adevărul/Facebook

Un medic anestezist din Iaşi este victimă într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Iaşi, pe numele unui boxer acuzat de lovire şi alte violenţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iulian Alexandru Cosmei a fost trimis în judecată în urmă cu câteva zile, urmând ca procesul său să fie soluţionat de Judecătoria Iaşi. Victima lui Cosmei a fost cadrul medical Daniel Rusu, anestezist în cadrul Institutului Regional de Oncologie, care a trecut prin momente cumplite din cauza suferinţelor pricinuite de boxer.

 „Este o soluţie corectă a procurorilor care au întocmit rechizitoriul în acest caz, mai ales pentru că incidentul s-a petrecut la o oră de vârf, în miezul zilei, victima fiind un cadru medical, care nu a greşit cu nimic în acel moment. Daniel Rusu a fost atacat din senin, după ce agresorul, care voia să intre cu maşina în parcarea din faţa universităţii, a făcut o criză de nervi“, a declarat Sandra Grădinaru, avocat medicului.

Daniel Rusu a fost agresat în data de 19 august 2015, în jurul orei 14.30, când se afla în staţia din faţa Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ şi discuta la telefon cu soţia sa. Din acest motiv, nu ar fi auzit când Cosmei l-a claxonat. Supărat din acest motiv, boxerul a coborât şi l-a lovit cu pumnul de mai multe ori pe medic, acesta suferind mai multe fracturi la nivelul feţei. Ulterior incidentului, sportivul s-ar fi întors la medic şi şi-ar fi cerut scuze pentru comportamentului său.

“E trist că poţi fi agresat în centrul oraşului, în plină zi şi cu 20-30 de oameni în jurul tău. E foarte trist că în aceste săptămâni care au trecut colegii mei au trebuit să facă sacrificii imense pentru ca programul operator să poată fi făcut şi pacienţii bolnavi de cancer să nu aibă de suferit. În locul meu putea fi un copil sau un bătrân şi consecinţele puteau fi foarte grave. Am văzut oameni murind din mai puţin”, declara medicul Daniel Rusu, imediat după incident.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: