Maşină de lux dată înapoi dealerului de droguri. Traficantul căra ecstasy cu maşina de zeci de mii de euro

Maşină de lux dată înapoi dealerului de droguri. Traficantul
căra ecstasy cu maşina de zeci de mii de euro

O maşinaă de acest fel ii-a fost restituită dealerului FOTO Arhivă

Magistraţii de la Tribunal au decis, zilele trecute, să ridice sechestrul instituit asupra unei maşini de lux ce a fost indisponibilizată la finele lunii august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vehiculul, marca Mercedes, era condus de un tânăr care a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce comercializa substanţe interzise la festivalul de muzică Afterhills. 

„Dispune ridicarea măsurii asiguratorii a sechestrului penal instituit asupra bunului mobil: autotu­rism marca Mercedes Benz CLS 350 CDI 4Matic, autotu­rism înmatriculat pe numele E.G., deţinut şi folosit de către inculpatul Enaru Sergiu Ionuţ (autoturism aflat în prezent în Camera de Corpuri Delicte - Parc Auto al I.P.J. Iaşi“, au stabilit juecătorii de la Tribunal.

Sergiu Enaru a fost trimis recent în judecată pentru trafic de droguri. El a fost unul dintre dealerii care au fost prinşi de anchetatori în timpul festivalul Aftehills, ce a avut loc, în august, în Dobrovăţ. Enaru a fost prins cu mai multe pastile de ecstasy în chiloţi, stupefiantele fiind găsite şi în Mercedes-ul ce a fost indisponibilizat de anchetatori. 

Enaru se află în prezent în arest preventiv.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: