Marile personalităţi ale ţării, analizate de un medic ieşean

Nicolae Mihu (43 de ani), doctor homeopat care s-a dedicat 10 ani studiului fizionomiei, a făcut o demonstraţie inedită în redacţia „Adevărul de Seară“ din Capitala Moldovei. Ieşeanul ne-a prezentat detalii mai puţin cunoscute despre viaţa domnitorilor Mihai Viteazul şi Vlad Ţepeş, precum şi a actorului Toma Caragiu, pornind de la trăsăturile lor.

Nicolae Mihu, medic ieşean care a studiat timp de 10 ani chipul uman şi modul în care acesta este modelat de psihic, a făcut o demonstraţie inedită în redacţia „Adevărul de Seară“.

Doctorul specializat în homeopatie şi fitoterapie le-a întocmit profilul psihologic mai multor personalităţi complexe din istoria României, care şi-au pus amprenta într-un mod benefic asupra celor din jur.

Le-a analizat trăsăturile

„Caracterizările le-am făcut pe baza schiţelor desenate de Răzvan Ionuţ Moroşanu (18 ani), care este elev la Liceul de Artă. Prezentările sunt orientative, întrucât mai intervine şi viziunea artistică a celui care le-a realizat“, a afirmat Nicolae Mihu, medic homeopat.

Pentru început, Nicolae Mihu s-a oprit asupra domnitorului Mihai Viteazul. Un alt personaj pe care medicul homeopat a ţinut să-l caracterizeze în funcţie de trăsăturile de pe chip a fost actorul Toma Caragiu.

„Dacă vă uitaţi atent, se vede doar jumătate din iris, ceea ce înseamnă că era un om care-şi ţinea ideile, gândurile şi intenţiile ascunse. Un astfel de om stă în faţa ta şi n-o să-i ghiceşti niciodată intenţiile, lucru care este esenţial pentru actori, cât şi pentru politicieni“, explică Nicolae Manole. Potrivit doctorului, Toma Caragiu ar fi fost o fire elevată, curioasă, deschisă şi interesată să afle mereu ceea ce este nou.

Află amănunte în „Adevărul“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările