Mamă şi fiu, găsiţi morţi într-un apartament din Iaşi. Anchetatorii suspectează o crimă

Mamă
şi fiu, găsiţi morţi într-un apartament din Iaşi. Anchetatorii suspectează o crimă

FOTO Arhivă

Anchetatorii din Iaşi au deschis un dosar penal pentru omor după ce, în cursul zilei de marţi, 23 aprilie, cadavrele a două persoane au fost găsite într-un apartament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupurile aflate în putrefacţie a două persoane au fost descoperite de oamenii legii marţi, în jurul orei 10.00. Poliţiştii au descins la apartamentul victimelor, situat în cartierul ieşean Păcurari, după ce un vecin a anunţat la 112 că pe scară se simte un miros foarte urât. 

Suspiciunile vecinului s-au adeverit iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au reuşit să îi identifice pe cei doi decedaţi, o femeie de 85 de ani şi fiul acesteia, de 49 de ani. Cei doi locuiau singuri şi, de mai multă vreme, vecinii nu mai ştiau nimic de ei. Pe trupurile amândurora au fost descoperite urme de violenţă, motiv pentru care, la acest moment, se ia în calcul inclusiv varianta unei crime. 

Dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, care desfăşoară o anchetă în acest caz alături de poliţişti. Cele două cadavre au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, unde va fi efectuată necropsia. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: