Mamă ucisă în faţa bebeluşului pentru câţiva euro. Doi români sunt principalii suspecţi şi au fost reţinuţi în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi ieşeni au fost arestaţi în Italia după mai bine de trei luni de la momentul la care ar fi ucis o româncă, în faţa copilului ei de nici un an.

Florin Buzilă (19 ani) şi Paul Todiraşcu (18 ani) ar fi ucis o româncă într-o localitate de lângă Palermo, Cerda, pe 9 octombrie 2017. Din acel moment, autorităţile judiciare italiene au încercat să identifice autorii, având mai mulţi suspecţi. Victima, Alina Elena Biţă, de 28 de ani, se afla în locuinţa proprie atunci când a fost ucisă. Se presupune că cei doi suspecţi arestaţi ar fi intrat atunci în casa victimei, folosind un pretext.

Femeia se afla în locuinţă alături de copilul său de nici un an. Ar fi fost strangulată de agresori până ce a murit, fapt relevat de rezultatele necropsiei. Scenele violente s-ar fi petrecut de faţă cu copilul. Todiraşcu şi Buzilă sunt verişori cu soţul victimei, ei sustrăgând apoi câteva sute de euro din casă, imediat după ce au comis omorul.

Alina Biţă a fost găsită fără suflare chiar de soţul ei, care a descoperit şi fetiţa plângând în cameră. În primă fază, bărbatul a fost suspectat de autorităţi că ar fi comis fapta, însă el nu a fost reţinut. Cei doi ieşeni arestaţi au fost încarceraţi la Palermo şi urmează să fie judecaţi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite