Lucrările la baza Ciric din Iaşi, în întârzire cu nouă luni FOTOGALERIE

Lucrările la baza Ciric din Iaşi, în întârzire cu nouă luni FOTOGALERIE

Şefii din Primărie au inspectat stadiul lucrărilor de la Ciric

Proiectul implementat de Primăria Iaşi în valoare de 12 milioane de euro are deja întârzieri de nouă luni, deoarece Ministerul Mediului nu a avizat scoaterea din circuitul silvic a 6,5 hectare din pădurea de la principala bază de agrement din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrări în toi la baza Ciric. Aflaţi în ce stadiu este modernizarea principalei zone de agrement din Iaşi

„Proiectul de amenajare a zonei de agrement Ciric are o vechime de cel puţin 40 de ani. Cele nouă luni de întârziere le putem recupera în parte pentru că o serie de lucrări la canalizare şi infrastructură au fost făcute", a spus Gheorghe Nichita.


Vezi imagini cu stadiul lucrărilor la Ciric

Până la sfârşitul anului, muncitorii firmei Iasicon vor finaliza lucrările la piscine, plaje şi debarcadere, urmând ca la primăvară să fie amenajate locurile de joacă şi locurile de parcare. Oficialii din Primărie au început demersurile pentru a prelua de la Ministerul Educaţiei, Tineretului, Cercetării şi Sportului tabăra de copii. Lacul Ciric a fost secat, iar la începutul anului viitor, va fi curăţat şi reumplut cu apă, ceea ce înseamnă costuri de 1,3 milioane de lei din bugetul propriu al Primăriei. Cele două intervenţii vor dura patru luni.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările