„Love Sorry”, noua comedie a regizorului Iura Luncaşu, a transformat Iaşiul în platou de filmare FOTO

„Love Sorry”, noua comedie a regizorului Iura Luncaşu, a transformat Iaşiul în platou de filmare FOTO

FOTO Andrei Luca

Actor în rol principal în noul film al regizorului Iura Luncaşu, Alex Bogdan va interpreta rolul lui Matei Sima, un bărbat fatal, cu care spune că nu se aseamănă prea mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iaşiul s-a transformat într-un adevărat platou de filmare. Cunoscutul regizor Iura Luncaşu a revenit la Iaşi, oraşul studenţiei sale, unde filmează acum noul său film – Love Sorry. 

Producţia va fi o comedie care va scoate în evidenţă Iaşiul şi principalele obiective din oraş. 
 
„Aveam această dorinţă de a face un film la Iaşi. Acum a apărut această oportunitate. Toată acţiunea se întâmpla într-un oraş de provincie, iar eu am cerut să fie modificat, ca acţiunea să se întâmple exclusiv în Iaşi. Vin cu un proiect foarte frumos. E o comedie foarte bine scrisă de Andreas Petrescu”, spune regizorul Iura Luncaşu. 
 
Din distribuţie fac parte, printre alţii, Alex Bogdan, Maruca Băiaşu, Crina Semciuc, Anca Dinicu şi Andrei Mateiu. 
 
Actor în rol principal, Alex Bogdan va interpreta rolul lui Matei Sima, un bărbat fatal, cu care spune că nu se aseamănă prea mult. 
 
„Iura m-a văzut un bărbat fatal. Eu nu m-am văzut niciodată aşa. Să vedem până la finalul filmului cine are dreptate. Eu sunt un tip foarte tip. Asta se ascunde sub masca aceasta a glumelor. Iar tipul ăsta din film, Matei Sima, e foarte andocat în lumea celebrităţilor, asumat total. Eu nu sunt asumat total. Eu încerc să mă ascund de reflectoare”, spune actorul Alex Bogdan.
 
Proiecţia de gală a filmului Love Sorry va avea loc la ediţia a 13-a a festivalului Serile Filmului Românesc, în anul 2022.

 
   
Printr-un parteneriat realizat din dragoste pentru filmul românesc, echipa festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) va participa activ la filmări, păşind în faţa camerelor, direct pe platourile de filmare.
 
„Iura Luncaşu este un prieten al festivalului Serile Filmului Românesc şi unul dintre invitaţii constanţi la festival, care a acceptat de fiecare dată invitaţia noastră. Din acest motiv, echipa SFR este cu atât mai bucuroasă să ia parte la filmările noului film regizat de acesta, chiar la Iaşi. Mai mult de atât, premiera filmului va avea loc la ediţia din 2022”, spune Andrei Giurgia, directorul SFR.
 
Două dintre locaţiile care vor lua forma unor platouri de filmare sunt Tiki Village şi Terasa Hotelului Unirea. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările