Liviu Dragnea a fost întrebat la Iaşi despre data nunţii cu iubita sa, Irina Tănase. Ce răspuns surprinzător a dat liderul social-democrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, în timpul vizitei de sâmbătă, de la Iaşi, că îşi va petrece sărbătorile pascale la o mănăstire, alături de iubita sa, Irina Tănase. Întrebat de către jurnalişti dacă a stabilit data nunţii, Dragnea a spus că încă nu ştie dacă partenera sa va accepta cererea în căsătorie şi că nu poate decide înainte.

„De Paşte o să fiu cu Irina şi cred că o să mergem la o mănăstire. Eu mă feresc să vorbesc despre nuntă pentru că nici nu ştiu dacă acceptă şi nu vreau să mă trezesc că îmi iau angajamente înainte”, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Pe toată durată adunării de partid din Iaşi, Irina Tănase s-a aflat în sală pentru a-l susţine pe liderul social-democrat.

În 12 aprilie, Liviu Dragnea a anunţat, în faţa oamenilor adunaţi la un miting electoral desfăşurat la Craiova, că se va căsători cu iubita sa, Irina Tănase, care s-a aflat alături de el la acţiune. Liderul social-democrat le-a cerut, la finalul discursului său, Olguţei Vasilescu şi lui Claudiu Manda să le fie naşi de cununie. Manda i-a răspuns imediat: ”Îi spun domnului preşedinte Dragnea: grăbiţi-vă, că suntem de acord”.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea a anunţat la Craiova că urmează să se însoare cu Irina Tănase. Cui le-a cerut să-i fie naşi de cununie

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite