Limbaj de educatoare la adresa copiilor: „Sunteţi spălaţi pe creier“ VIDEO

Limbaj de educatoare la adresa copiilor: „Sunteţi spălaţi pe creier“ VIDEO

Copil bătut la grădiniţă Foto. Arhivă

Inspectoratul Şcolar Judeţean a primit o sesizare la adresa educatoarei Iulianei Panainte, de la Grădiniţa cu program prelungit 27 din Iaşi, care urlă la micuţi şi le vorbeşte urât.

Ştiri pe aceeaşi temă

EXCLUSIV! Educaţie cu pumnul la grădiniţă în Iaşi. Fetiţe bătute de educatoare

Ieşeanul a trimis o înregistrare audio Inspectoratului Şcolar Judeţean în care susţine că vocea îi aparţine educatoarei Iulian Panainte, care este şi directoareaa grădiniţei. Părintele care a postat pe Youtube o înregistrare audio spune că micuţul lui a rămas cu sechele din cauza abuzurilor la care a fost supus de către educatoare.

„Cum este posibil ca un educator cu multă experienţă în domeniu să se comporte în aşa hal cu copii de trei ani? Copilul meu în zilele când doamna Panainte binevoieşte să vină la serviciu face pipi în pat acasă şi se trezeşte noaptea plângând“, scrie ieşeanul în mesajul postat pe Youtube.

Ascultă înregistrarea audio în care educatoarea ţipă la copii. Înregistrarea a fost postată pe Youtube

„Sunt sătulă de copii şi de toţi. Treceţi la masă. Taceţi măi din gură!!“, strigă educatoarea la copii. Micuţii încep să plângă la un moment dat, speriaţi de strigătele educatoarei. „Sunteţi spălaţi pe creier“, mai urla femeia care îi ameninţă pe micuţi că le pune mâna pe plită dacă nu sunt cuminţi.

Iuliana Panainte, educatoare care ar fi ţipat şi jignit copiii

VIDEO Copil bătut la grădiniţă. Reprezentanţii instituţiei: „Nu este adevărat ce se vede!"

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au început să facă verificări. „Am primit o sesizare pe adresa de mail care nu este semnată. Este o intregistrare audio. Am demarat o anchetă să vedem dacă vocea corespunde persoanei pe care media a indetificat-o. Respectăm paşii legali. Dacă se dovedeşte că educatoarea are acest comportament, nu are nicio scuză. Suntem conştienţi ca este o situaţie gravă“, a spus Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente din Iaşi!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările