Lehuză din Algeria, venită în stare gravă la Iaşi, după ce s-a infectat cu Sars-CoV-2

Lehuză din Algeria, venită în stare gravă la Iaşi, după ce s-a infectat cu Sars-CoV-2

Femeia este prima pacientă de cetăţenie străină, care este tratată de COVID-19 la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi au salvat o femeie care a venit în stare gravă de la spitalul din Oneşti, după ce a născut un copil, iar apoi, fiind infectată cu Sars-CoV-2, simptomele i s-au înrăutăţit. 

 „Medicii de la Spitalul din Oneşti au decis, după evaluarea situaţiei pacientei, că se impune transferul la maternitatea noastră, suport Covid, pentru a beneficia de tratamentul de specialitate. Lehuza avea o afectare pulmonară importantă, era intubată, dar, din fericire, după 16 zile de medicaţie şi îngrijire, putem spune că este în afara oricărui pericol. Suntem aici pentru a ajuta mamele şi să luptăm împotriva acestui virus nemilos”, a declarat dr. Gabriel Martinescu, managerul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Elena Doamna”.

Pacienta, de cetăţenie algeriană, are 41 de ani, iar în acest moment se află în afara oricărui pericol şi va pleca acasă cu pruncul nou-născut.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările