Jonglerii financiare la Consiliul Judeţean cu banii pentru drumuri

Jonglerii financiare la Consiliul Judeţean cu banii pentru drumuri

Aleşii din CJ s-au întâlnit astăzi în şedinţă extraordinară

Banii pentru refacerea unor drumuri din judeţul Iaşi au fost mutaţi dintr-o parte în alta pentru că Societatea Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) nu a reuşit să execute lucrările până la sfârşitul anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean (CJ) de astăzi, aleşii au votat ca 750.000 de lei, alocaţi de Ministerul Dezvoltării pentru intervenţii la mai multe tronsoane de drum, să fie transferaţi pentru o lucrare deja executată în comuna Sineşti.


Ultima şedinţă va fi la restaurant


„Nu am putut finaliza la timp lucrările. Am vorbit la minister şi ne-au dat voie să transferăm aceşti bani şi să achităm o lucrare deja executată“, a spus Constantin Simirad, preşedintele CJ Iaşi. Acesta a mai menţionat că este posibil ca LDP, firma din subordinea CJ, care se ocupă de lucrările de deszăpezire în judeţ, să primească o majorare de contract. Firma a depus o ofertă de peste 300.000 de lei, pentru a interveni până la finele anului.
Simirad a anunţat că, pe 23 decembrie, va mai avea loc încă o şedinţă de CJ, ultima din acest an, dar va fi organizată la restaurant.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: