Jaf la o casă de amanet din Iaşi. Un bărbat a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit şi a furat 2.500 de lei

Jaf la o casă de amanet din Iaşi. Un bărbat a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit şi a furat 2.500 de lei

Autorităţile încearcă să identifice autorul jafului comis astăzi dimineaţă, la Iaşi FOTO Ziarul de Iaşi

Poliţiştii ieşeni încearcă să identifice un bărbat cu o vârstă cuprinsă între 30 şi 40 de ani care în dimineaţa zilei de marţi, 2 decembrie, a jefuit o casă de amanet din cartierul Nicolina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jaful a avut loc în jurul orei 9.00, atunci când un bărbat cu faţa parţial acoperită a intrat în casa de amanet “Amical Credit Amanet”, din cartierul ieşean Nicolina. 

Bărbatul a pus un cuţit la gâtul vânzătoarei şi a sustras suma de 2.500 de lei, precum şi patru telefoane mobile. Vânzătoarea a reuşit să apese butonul da panică, însă la sosirea echipajelor firmei de securitate bărbatului fugise. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi verifică la ora redactării acestei ştiri imaginile de pe camerele de supraveghere încercând să realizeze un portret robot al hoţului. Acesta are o vârstă cuprinsă între 30 şi 40 de ani este mic de statură şi are tenul închis la culoare. 

Vom reveni. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: