„Jack Înţepătorul“ merge la psiholog

„Jack Înţepătorul“ merge la psiholog

Petru Gavrilaş (centru) a terorizat ieşencele cu un briceag

Petru Gavrilaş, bărbatul cercetat pentru că a înjunghiat mai multe femei, a fost consultat după gratii de un specialist. Acesta încearcă să afle ce l-ar fi putut determina pe tânăr să-şi lovească victimele cu un cuţit în zona coapselor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a afla care a fost motivul care l-a provocat pe Petru Gavrilaş să-şi atace victimele cu un cuţit în plină stradă, anchetatorii i-au pus la dispoziţie un psiholog. Specialistul de la Serviciul de Probaţiune a venit deja de două ori la sediul Arestului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi pentru a discuta cu tânărul de 35 de ani.

„Ştiu că a venit un psiholog să discute cu el. Însă nu aş putea să vă dau mai multe date pentru că eu nu am voie să stau la aceste şedinţe“, a declarat Carmen Codreanu, avocatul lui Petru Gavrilaş.

Se declară nevinovat

Tânărul cercetat pentru că a înjunghiat în două zile mai multe femei a fost expertizat psihiatric săptămâna trecută de o comisie din cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola. „A avut o discuţie cu medicii de aproximativ 15 minute. Din câte am înţeles, nu a prea colaborat cu cei din comisie, considerându-se nevinovat“, a declarat în urmă cu o săptămână Călin Scriparu, directorul Spitalului de Psihiatrie Socola. Potrivit unor surse din rândul cadrelor medicale, Petru Gavrilaş are discernământ. Pe data de 25 februarie tânărul a fost arestat pentru 29 de zile de magistraţii Judecătoriei Iaşi pentru ultraj, tulburarea liniştii publice şi port ilegal de cuţit.

Gavrilaş este cercetat pentru că pe 23 şi 24 februarie a înjunghiat mai multe persoane cu un cuţit cu lama de patru centimetri în zona feselor şi a coapselor. Deşi iniţial 16 femei din Iaşi au făcut plângere împotriva agresorului, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, numărul victimelor identificate de poliţişti a ajuns la 19. 

Cu toate că a fost recunoscut de mai multe femei şi a fost surprins de trei camere de supraveghere, Petru Gavrilaş spune că este nevinovat.
Acesta a susţinut că pe 23 februarie a fost la AJOFM, Finanţe şi Primărie, după care a mers acasă la sora sa şi nu a mai plecat până a doua zi, când a fost la Judecătorie pentru a se interesa de nişte cheltuieli de judecată pe care trebuie să le achite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările