„Nora“ lui Sile Cămătaru, acces de gelozie de 100 de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. În stânga, maşina pe care a distrus-o FOTO Facebook/Giorgiana Iordache
Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. În stânga, maşina pe care a distrus-o FOTO Facebook/Giorgiana Iordache

O tânără de 27 de ani este cercetată de poliţiştii ieşeni pentru conducere sub influenţa alcoolului după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a intrat cu maşina într-un gard.

Giorgiana Iordache a participat în noaptea de marţi spre miercuri la o nuntă organizată de clanul interlop Tănase, din Iaşi. A fost vorba de nunta surorii interlopului local Vandam Constantin, care a avut loc la un local din oraş. 

Giorgiana este iubita lui Dani Balint, fiul celebrului interlop Sile Cămătaru. Ea a venit la nunta de la Iaşi alături de partenerul său, într-o maşină marca Mercedes în valoarea de aproximativ 100.000 de euro. Spre dimineaţă, în jurul orei 5.00, tânăra de 27 de ani ar fi avut un conflict cu iubitul ei, au precizat surse din cadrul anchetei. 

De supărare, tânăra s-a urcat la volanul bolidului şi a plecat de la petrecere. La intrarea în municipiul Iaşi dinspre Lunca Cetăţuii, Giorgiana Iordache a pierdut controlul volanului şi a intrat în viteză într-o intersecţie, după care s-a oprit într-un gard. 

La faţa locului au ajuns reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, care au constat că tânăra avea o alcoolemie în aerul pur expirat de aproximativ 0,7 mg/l. „Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat poliţiştii ieşeni. 

Citiţi şi:

Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

Iaşi: Membru al clanului Corduneanu arestat la Baia Mare

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite