Interlopul “Maimuţă” a fost trimis la bară. Terifiantă poveste din industria sexului pe bani: copilă de 14 ani, bătută de proxenet pentru a-şi pierde copilul

Interlopul “Maimuţă” a fost trimis la bară. Terifiantă poveste din industria sexului pe bani: copilă de 14 ani, bătută de proxenet pentru a-şi pierde copilul

Costel Jugravu este unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi FOTO Ionuţ Benea

Judecătorii ieşeni urmează să audieze unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Iaşi, arestat pentru trafic de minori. Costel Jugravu, zis “Maimuţă”, este protagonistul unor scene terifiante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorii ieşeni au constatat ieri că rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT împotriva ieşeanului Costel Jugravu, zis ”Maimuţă”, este legal întocmit urmând ca în perioada următoare să înceapă şi audierilor. Totodată, magistraţii au decis ca periculosul traficant ieşean să rămână în spatele gratiilor pe perioada procesului. 

Acesta ar fi pus pe picioare mini-reţeaua de prostituţie la scurt timp după ce a fost eliberat din puşcărie. El ar fi obligat patru minore să îşi vândă trupul în perioada octombrie 2012 - 28 mai 2014, activitatea având loc în apartamente închiriate din Iaşi sau în hoteluri. Sumele de bani obţinute de fete, ce ajungeau până la 200 de lei pentru o oră, erau însuşite integral de “Maimuţă”. 
 
Procurorii spun că în iulie 2012, Jugravu a început să racoleze minore pentru a le determina să se prostitueze. “Una dintre victime (în vârstă de 14 ani) a fost racolată printr-un vicleşug, inculpatul propunându-i minorei să aibă grijă de fetiţa lui, pe perioada cât concubina sa este plecată în străinătate. 
 
La începutul lunii decembrie 2012, inculpatul i-a solicitat minorei să întreţină cu el raporturi sexuale. După un prim refuz, minora a cedat câteva zile mai târziu când inculpatul a ameninţat-o că în caz de refuz, îi va bate pe mama şi pe fratele ei”, precizează procurorii DIICOT. Ulterior, sub aceleaşi ameninţări, minora de 14 ani a fost silită să se prostitueze cu câte cinci-şase clienţi pe zi, în folosul inculpatului. Anchetatorii descriu că atunci când fata a refuzat să se mai prostitueze a ameninţat-o din nou şi a lovit-o cu o sabie în cap. 
 
De asemenea, în perioada în care era însărcinată, “Maimuţă” a lovit-o pe fată cu pumnii şi picioarele în abdomen provocându-i avortul, punând-o ulterior să continue să îşi vândă trupul în ciuda stării de sănătate precară. 
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: