UPDATE Adolescent înjunghiat într-un autobuz din Iaşi. Scandalul ar fi pornit de la faptul că mânca seminţe. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a ajuns la spital, duminică seară, fiind înjunghiat în piept de un bărbat. Incidentul s-a petrecut într-un autobuz care circula în cartierul Păcurari.

UPDATE ORA 19.30 Potrivit oficialilor Companiei de Transport Public (CTP) din Iaşi, incidentul s-a petrecut într-un autobuz care circula pe traseul 46, spre zona Păcurari, un cartier la periferia căruia trăiesc numeroase persoane de etnie rromă. Scandalul ar fi izbucnit între un grup de copii de entie rromă şi un alt călător.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul de 46 de ani a scos un cuţit şi l-ar fi rănit pe unul dintre tineri, care a fost transportat la spital de un echipaj SMURD. În cel mai scurt timp, reprezentanţii CTP vor oferi oamenilor legii imaginile surprinse pe camerele de luat vederi din autobuzul în care a avut loc incidentul raportat duminică, 4 februarie, în jurul orei 18.10.

Potrivit reprezentanţilor SMURD, copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria“. „Prezenta o plagă înjunghiată toracică cu sângerare importantă“, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Medicii susţin că băiatul este conştient şi stabil.

„Este vorba despre un incident spontan petrecut într-un autobuz între un adolescent de 16 ani şi un alt bărbat de 46 de ani. Agresorul este în acest moment la audieri, iar tânărul a fost transportat la spital“, a declarat pentru „Adevărul“ agent principal Adina Lupu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Oamenii legii fac cercetări în acest caz.

Cum a fost imobilizat bărbatul care a înjunghiat un tânăr pentru că mânca seminţe în autobuz. Şoferul a închis uşile şi a aştepat venirea poliţiştilor

Ştirea iniţială

Un tânăr de 16 ani, care circula cu autobuzul duminică seară a fost înjunghiat de un alt călător, potrivit ziaruldeiasi.ro. Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 18.00, într-un autobuz care traversa zona Păcurari, între staţiile Moara de Foc şi Petru Poni.

Adolescentul mânca seminţe, iar un alt călător s-a apropiat de el şi i-a înfipt un cuţit în piept. Şoferul autobuzului a blocat imediat uşile şi a sunat la 112, potrivit ziaruldeiasi.ro. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi l-au imobilizat pe agresor.

Adolescentul a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj SMURD.



 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite