Incendiu de proporţii la Iaşi. Un hoţ de buzunare a murit ars de viu după ce un bloc dezafectat de Primărie a luat foc

Incendiu de proporţii la Iaşi. Un hoţ de buzunare a murit ars de viu după ce un bloc
dezafectat de Primărie a luat foc

Incendiu a afectat partea superioară a blocului FOTO Adevărul

Un bărbat de 43 de ani din Iaşi, Cătălin V., a murit în seara zilei de marţi, 7 ianuarie, la Iaşi, în urma unui incendiu care a izbucnit la un bloc dezafectat din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin V. se afla într-un imobil cunoscut la Iaşi sub numele de „Blocul Fantomă” atunci când a izbucnit incendiul. S-a întâmplat în jurul orei 17.00, atunci când la faţa locului s-au deplasat numeroase echipaje ale pompierilor, dar şi ale SMURD şi Poliţiei.


Potrivit autorităţilor, alte trei persoane se aflau în bloc atunci când a izbucnit incendiul, acestea reuşind să iasă din imobil înainte ca focul să se propage. Cătălin V. a rămas însă blocat, fiind găsit de pompieri carbonizat.


Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au reuşit să stingă focul şi, până la ora redactării acestei ştiri, nu au precizat care ar fi cauza probabilă a incendiului.


Bărbatul care a murit a fost trimis în judecată de Parchet, în 2014, într-un dosar de furt. El a fost acuzat că ar fi sustras dintr-un autobuz telefonul unei tinere. Era cunoscut în rândul Poliţiei Locale ca având preocupări infracţionale.


Blocul Fantomă” din Iaşi a fost ocupat ilegal, până acum câteva luni, de mai multe persoane de etnie romă implicate, în ultimii ani, în mai multe investigaţii penale al Poliţiei sau DIICOT. În imobil au avut loc mai multe percheziţii în dosare de trafic de droguri sau furt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: