Incendiu cu iz de răfuială mafiotă la Iaşi. O casă în care erau ascunse 500.000 de pachete de ţigări de contrabandă s-a făcut scrum

Incendiu cu iz de răfuială mafiotă la Iaşi. O casă în care erau ascunse 500.000 de pachete de ţigări de contrabandă s-a făcut scrum

Pompierii au intervenit promt pentru stingerea incendiului şi au chemaţi Poliţia pentru a investiga cantitatea mare de ţigări de contrabandă FOTO Adevărul

Un incendiu puternic a izbucnit în după-amiaza zilei de joi, 18 decembrie, la o casă din localitatea ieşeană Vişani. La faţa locului, autorităţile au găsit nu mai puţin de 500.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au fost solicitaţi să intervină la incendiul izbucnit în localitatea Vişani (comuna Bârnova), în jurul orei 15.00.

Acoperişul unui imobil de acolo fusese cuprins de flăcări, iar în momentul intervenţiei autorităţile au descoperit că imobilul era burduşit cu ţigări de contrabandă. Se estimează că în locuinţa respectivă s-ar fi aflat nu mai puţin de 500.000 de pachete de ţigări cu timbre ale altor state, cantitate ce urmează a fi confiscată de autorităţi.

De menţionat că imobilul era închiriat unor cetăţeni din Republica Moldova. Proprietarul său, ajuns la faţa locului după izbucnirea incendiului, a leşinat în momentul în care a văzut că flăcările îi cuprind casa, fiind necesară intervenţia unui echipaj al Ambulanţei.

La ora redactării acestei ştiri poliţiştii ieşeni încercau să afle care este provenienţa ţigărilor de contrabandă şi cine sunt persoanele care au introdus o cantitate atât de mare în ţara noastră. De asemenea, nu este cunoscut încă cum au izbucnit flăcările.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: