Imaginea zilei surprinsă într-o secţie de votare din Iaşi. „Aventura noastră începe aici“

Imaginea zilei surprinsă într-o secţie de votare din Iaşi. „Aventura noastră începe aici“

FOTO Ziarul de Iaşi/Dan Luca

Ieşenii care au venit să voteze duminică pentru alegerile europarlamentare au fost uimiţi să găsească pe uşa unei secţii de votare un mesaj inedit - „Aventura noastră începe aici”.

Oamenii care au mers duminică, 26 mai, să voteze la secţia de votare 118 din Iaşi au fost întâmpinaţi de un mesaj inedit, notează Ziarul de Iaşi. Pentru că secţia a fost amenajată într-o clasă pregătitoare, mesajul colorat care îi întâmpină zilnic pe elevi i-a primit astăzi şi pe cei care au mers la vot. 

FOTO Ziarul de Iaşi/Dan Luca

Până la ora 13.50, la secţia 118 au votat pentru europarlamentare 179 de persoane, adică 9, 39% dintre cei arondaţi la unitatea respectivă. 166 dintre aceştia au ales să voteze şi la referendum. În total, în judeţul Iaşi şi-au exercitat dreptul la vot până acum 167.606 de persoane, prezenţa la urne fiind de 21,63%, puţin sub media pe ţară care a atins acum 23,45%

Citiţi şi:

Ştampile de control puse pe prima pagină a buletinelor de vot: „Preşedintele secţiei de votare minte cu neruşinare“. Reacţia Autorităţii Electorale Permanente

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: