Ieşeanul dispărut de şapte zile de acasă, găsit de câinii poliţişti de la Sibiu. Trupul său era îngheţat în nămeţi

Ieşeanul dispărut de şapte zile de acasă, găsit de câinii poliţişti de la Sibiu. Trupul său era îngheţat în nămeţi

Ieşeanul a fost căutat timp de o săptămână Foto: ZIarul de Iasi

Unul dintre câinii special antrenaţi aduşi tocmai de la Sibiu a reuşit ceea ce specialiştii de la ISU şi de la Poliţie nu au reuşit într-o săptămână - să găsească trupul tânărului dispărut la început de an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupul bărbatului de 25 de ani din satul Tansa, comuna Dagâţa, dispărut în seara zilei de 7 ianuarie, a fost găsit în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 10.30. Tânărul, Lucian Alexandrescu, a fost descoperit pe albia îngheţată a unui pârâu, sub stratul de zăpadă

Se afla în apropierea localităţii Băluşeşti, la 3,5 kilometri de locul în care a fost văzut ultima dată, iar descoperitorul cadavrului este Nord, unul dintre cei doi câini poliţişti aduşi în cursul zilei de ieri de la Sibiu la Iaşi, pentru a participa la misiunea de căutare. Timp de o săptămână, sute de jandarmi, poliţişti, militari, angajaţi ISU şi localnici au încercat în zadar să-l găsească.

Tânărul a plecat în seara zilei de 7 ianuarie în jurul orei 22.00, cu alţi doi prieteni, să ajute la deszăpezirea maşinii unui prieten, aflat la o distanţă de aproximativ 1 kilometru de satul Tansa. Ulterior, s-au urcat cu toţii în maşina prietenului, dar Lucian Alexandrescu, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a coborât şi a plecat pe jos acasă. Prietenii lui l-au mai văzut în lumina farurilor doar câteva minute, după care n-au mai ştiut nimic de el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările