Ieşean atacat cu furca după ce ar fi încercat să o seducă pe nevasta vecinului. Ce riscă bărbatul

Ieşean atacat cu furca după ce ar fi încercat să o seducă pe nevasta vecinului. Ce riscă bărbatul

FOTO Arhivă

Un ieşean în vârstă de 60 de ani riscă să rămână fără un ochi, după ce vecinul său l-a atacat cu o furcă pe motiv că ar fi încercat să-i cucerească nevasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi bărbaţi din satul Crucea, comuna Lungani, Iaşi s-au certat marţi, 21 mai, pentru că unul dintre ei i-ar fi făcut „ochi dulci” soţiei celuilalt. La un moment dat, scandalul a degenerat şi bărbatul care se considera înşelat a luat o furcă din curte şi l-a înţepat pe vecinul său în ochiul stâng.

Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon”, unde în urma investigaţiilor s-a decis dirijarea către Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament specializat.

„Pacientul în vârstă de 60 de ani a fost adus la spital în urma unui conflict, din cauza căruia prezenta două plăgi penetrate în pleoapa ochiului stâng. Acesta a fost trimis la Neurochirurgie pentru a fi tratat”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Medicii încearcă să-i salveze vederea.

Citiţi şi:

Un băieţel de doi ani a ajuns la spital după ce a înghiţit anticoncepţionale. În ce stare este copilul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: