Iaşi: Un sinucigaş a fost dat jos de pe Spitalul de Neurochirurgie de medicul Tudor Ciuhodaru

Iaşi: Un sinucigaş a fost dat jos de pe Spitalul de Neurochirurgie de medicul Tudor Ciuhodaru

Doctorul Tudor Ciuhodaru

Bărbatul a recurs la acest gest disperat din cauza situaţiei materiale precare. După intervenţia doctorului Ciuhodaru, acesta a fost convins să coboare. Medicul-deputat Tudor Ciuhodaru va propune în Parlament ca în cadrul Poliţiei să existe un negociator pentru situaţii urgente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 22.30, când poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

La faţa locului a fost chemat medicul Tudor Ciuhodaru, specialist în medicina de urgenţă, care a urcat pe acoperişul spitalului şi l-a convins pe bărbat să renunţe la gestul său. „Bărbatul a recurs la varianta suicidului din cauza conflictelor casnice provocate de lipsa unui loc de muncă", a explicat Ciuhodaru.

Mai citiţi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru le face elevilor „carnet etnobotanic"

Tânărul din Capitală dependent de etnobotanice internat la Iaşi: „Ierburile m-au nenorocit! M-au lăsat fără serviciu şi fără lucruri în casă" UPDATE (VIDEO)

Drept urmare, medicul Tudor Ciuhodaru, care este şi deputat de Iaşi în Parlamentul României, va depune săptămâna viitoare un proiect legislativ ce prevede existenţa în cadrul Poliţiei a unui negociator pentru situaţii urgente atipice, cum ar fi suicidiul.

„Este momentul ca aceşti «negociatori pentru viaţă» să existe nu doar pentru infractori ci şi pentru cei pentru care viaţa reprezintă un obstacol pe care nu-l pot depăşi singuri", a declarat Tudor Ciuhodaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările