Iaşi: Pistol cu gaz descoperit într-o maşină, la Vama Sculeni

Iaşi: Pistol cu gaz descoperit într-o maşină, la Vama Sculeni

Pistolul cu gaze a fost ascuns în maşină

Arma era ascunsă în portiera unei dubiţe Volkswagen, condusă de un tânăr din Republica Moldova. Poliţiştii de frontieră au confiscat pistolul şi i-au întocmit posesorului acestuia dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei de la Sculeni, Iaşi. Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali au descoperit în timpul unui control la un autoturism marca Volkswagen Transporter, condus de Evgheni T. (21 de ani), un pistol cu gaze marca „Baikan", de calibru 4,6 mm, învelit într-o bucată de material.
Arma era ascunsă în portiera din partea stângă, faţă. Lângă ea, oamenii legii au mai găsit 144 proiectile metalice de forma sferică şi trei butelii cu gaz, pentru armă.

Poliţiştii de frontieră au confiscat bunurile şi i-au întocmit tânărului dosar penal pentru contrabandă calificată şi deţinere sau port de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării fără drept.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările